Wat is Racetrack coach?

Ons motto: werken met de beste

De Racetrack Coach biedt motorsportliefhebbers en instructeurs een innovatief kader voor eenvoudige en succesvolle samenwerking. De juiste expert voor elke taak.
Wij bieden:
- Professionele instructeurs voor circuitdagen als deelnemer of organisator.
- Online coaching op het gebied van Sim Racing.
- Professioneel ontworpen sim race opstellingen (AC, ACC, iR)

smartphone disolay mit der RaceTrack Coach App

Racing Drivers ontwikkeling programma

We bouwen op onze eigen Racers. Met de expertise en ondersteuning van onze huidige Racers & coaches, bieden wij onze ontwikkeling chauffeurs precies wat elke racer nodig heeft aan het begin van hun carrière: volledige bijstand in termen van marketing, fitness, maar ook in de zoek en de keuze van de volgende cockpit, werken we in de geest van onze ontwikkeling chauffeurs.

Wekelijkse updates over de vergelijking van de fysieke opleiding met de steun van "Iron Man" triatleten, zodat onze ontwikkeling Riders nooit verwaarlozing van de nodige fitness training, evenals collaboratieve SIM racen onder collega's maken deel uit van het programma van de Race Driver Development programma van Racetrack coach GmbH.

» Onderzoek

Wij streven naar een lange termijn, gemeenschappelijke toekomst voor onze ontwikkeling chauffeurs. Om dit mogelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om na de eerste drie maanden van de samenwerking een wederzijds besluit te nemen over een mogelijke gemeenschappelijke toekomst.

Wij willen elke één van onze ontwikkelings bestuurders met optimaal, individueel advies voorzien. Daarom is onze capaciteit beperkt. Neem contact op met circuit coach GmbH op enigerlei wijze om erachter te komen of een plaats in de race driver ontwikkeling programma zou vrij zijn. Coaching is in het Engels.


Sim Racing

De door onze professionele racers ontwikkelde RTC-setups brengen je een stap dichter bij het podium! Met de nieuwste analysesoftware en technische kennis uit de echte autosport is het nu mogelijk om uitstekende virtuele set-ups te maken. Misschien vindt u dat deze opstelling slechts gedeeltelijk bij uw rijstijl past, maar nu kunt u zich volledig op het rijden concentreren! Gebruik de PRO-hints in onze smartphone-app als doel en ontwikkel uw eigen begrip. Voor auto's met veel vermogen in combinatie met minder downforce of zonder slickbanden kan het nodig zijn de rempunten vroeger in te stellen. Veel plezier en succes op de baan!

CONTACT

RacetrackCoach GmbH

e-Mail Programm öffnen  Race Track Coach auf facebook folgen  RaceTrack Coach auf Instagram folgen

» Volg ons op Instagram en Facebook!